Hyödyllisiä linkkejä


Suomen Roolipeliseura

Suomen roolipeliseura ry on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa suomalaista roolipeliskeneä, oli intohimosi sitten larppaus, pöytäropet, freeformit tai vaikka foorumiropet. Seuran jäsenenä olet mukana tukemassa seuran monia koko skeneä hyödyttäviä projekteja ja tapahtumia ja pääset mukaan vaikuttamaan niiden kehityssuuntaan.

RoPe-Net -listaus

Rope-net on internetissä toimivien, tarinankerrontaan pohjautuvien roolipelien listaus. Sivuston tarkoituksena on kerätä suomenkielisten, foorumi, chat ja vieraskirja -pohjaisten roolipelien osoitteita, joita käyttäjät saavat vapaasti ehdottaa listattaviksi.

FinnishForumRPG

FinnishForumRPG (tai lyhyesti vaikka FinnRPG) on nimensä mukaisesti luotu keräämään yhteen paikkaan suomalaisiin foorumiroolipeleihin liittyvää taidetta DeviantARTissa. Sivustolla on jo toki useita tietyille roolipeleille omistettuja ryhmiä, mutta näitä ryhmiä seuraavat usein vain ne samat ihmiset, jotka näkevät peliin liittyvät taiteet jo muutenkin foorumilla. Näin ollen tämän ryhmän tavoitteena on rikkoa foorumiropejen välisiä rajoja ja saattaa niiden inspiroima taide myös juuri siihen tiettyyn roolipeliin kuulumattomienkin nähtäväksi!

Suomen foorumiroolipelaajat

Facebook-ryhmä, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen Suomen foorumiroolipeliharrastajat ja antaa ylläpitäjille yksi mainostuskanava lisää.

Viimakoura listaus

Viimakoura kerää verkossa toimivia tarinankerrontaan pohjautuvien roolipelejä, mutta myös taidesivustoja, tarinasivustoja, blogeja ja virtuaalihoitoloita.

Luutakomero Ry

Luutakomero on helsinkiläinen voittoa tavoittelematon yhdistys, joka keskittyy Harry Potter -aiheisen toiminnan järjestämiseen.

FinFanFun

FinFanFun on kirjoitusfoorumi, joka sisältää originaalinovelleja ja -runoja sekä fanfictionia monista eri fandomeista ja RPF (Real Person Fanfiction) - tekstejä.

Tarinapelien Toplista

Vanhantyylinen toplistaus kaikille tarinapeleille ja vastaaville verkkoroolipelisivuille.

Ropattajien Safe Place (Discord)

Tarinankerronnallisten, eli tekstiroolipelejä harrastavien roolipeliyhteisö, jonka ensisijainen tavoite on tarjota alusta roolipeliseuran hakemiselle ja löytämiselle ja erilaisten tekstipohjaisten roolipelien mainostamiselle.

Roolipeliyhteisö (Discord)

Roolipeliyhteisö, tutummin RPY, on aktiivinen ja nopeasti kasvava virtuaalinen tapaamispaikka, jonne jokainen suomalainen roolipelaaja on lämpimästi tervetullut. RPY:ssä voit keskustella muiden samanhenkisten ihmisten kanssa, osallistua erilaisiin tapahtumiin sekä tietenkin mainostuskanavan ansiosta löytää mielenkiintoisia pelejä tai saada omaan peliisi uusia pelaajia. Ikäraja K13.

©Roperinki 2019-2022