ropenet.fi

Ilmoita sivu listalle

Kelvatakseen listalle sivuston täytyy olla suomenkielinen foorumi-, chat- tai vieraskirjapohjainen tarinankerronnallinen verkkoroolipeli, sekä noudatettava allaolevia listauksen sääntöjä.

Listauksen säännöt

  • Roolipelillä on oltava kotisivut ja/tai selkeä foorumi.
  • Kotisivut eivät ole välttämättömät eikä niiden tarvitse sisältää kaikkea tietoa, vaan tarvittavat säännöt, liittymisohjeet yms. voivat yhtä hyvin löytyä foorumilta tai vastaavalta pelialustalta.

  • Roolipelillä on oltava vieraskirja tai vastaava.
  • Esim. foorumille tehdyt palautemahdollisuudet kelpaavat hyvin: tärkeintä on, että ylläpitoon saa yhteyden avoimesti ja kirjautumatta. Vieraskirjassa pelattavilla peleillä tulisi olla pelikäytössä olevan kirjan lisäksi jonkinlainen yhteysvieraskirja tai vastaava.

  • Kotisivuilta/foorumilta täytyy löytyä linkki RoPe-Nettiin.
  • Linkki voi olla kuva- tai tekstilinkki, eikä sen sijaintipaikalla ole juurikaan väliä, kunhan se on helposti löydettävissä.

  • Sivuston ja foorumin tulee olla valmiit, ja sivuston täytyy olla aktiivinen.
  • Lopettaneet, tauolla olevat tai yli 6kk elottomana olleet pelit voidaan poistaa listoilta ilman varoitusta.

  • Sivu pysyy listassa n. yhden vuoden alkaen lähettämisajankohdasta.
  • Ilmoitukset poistuvat automaattisesti seuraavana vuonna, aina ilmoituksen jättö- tai päivityskuukauden ensimmäisenä päivänä. Jos haluaa sivunsa säilyvän listalla kauemmin, tulee sen tietoja päivittää ennen sen poistamista. Automaattipoiston jälkeen sivun voi ainoastaan listata uudelleen.

Ilmoituslomake

Voit lisätä sivuston listalle käyttäen ilmoituslomaketta. Listaus toimii täysin automaattisesti, ja ilmoitetut pelit näkyvät listalla välittömästi. Jo listatun pelin tietoja voi päivittää valikon Päivitä tietoja -kohdasta, pelin voi poistaa listalta tai ilmiantaa poistettavaksi Poista listalta -kohdasta. Jos peli ei täytä listauksen sääntöjä, ylläpito voi poistaa sen ilman varoitusta.


ropenet.fi

16.06.2020
Päivitykset tyhjennettiin.

16.06.2020
HUOM. Tarkastusjärjästelmä on päivittynyt. Jatkossa pelejä ei tarkisteta yksitellen, vaan listaus toimii kokonaan automaattisesti. Sääntöihin on lisätty myös kohta listauksen aikarajasta: jatkossa ilmoitukset ovat voimassa n. vuoden niiden jättämisestä/päivittämisestä.
Listauksen säännöt eivät ole kuitenkaan muutoin muuttuneet, vaan sääntöjä rikkovat pelit poistetaan listalta kuten ennenkin. Kaikille listatuille peleille lähtee tiedote asiasta tämän vuorokauden kuluessa. Jatkossa myös mainosloota tyhjenee aina kuukauden ensimmäisenä päivänä.

17.07.2020
Häirintäkyselyn tulokset on julkaistu. ropenet.fi/häirintä

24.08.2020
Pientä päivittelyä sivuston rakenteeseen.

10.10.2020
RoPe-Netin Discord-palvelin päättyi.Yhteistyössä